Space and inspiration communion, warm and calm | notable designers like arik levy Reciente

2022-04-27 0 By

Estudio Reciente has designed an apartment full of secret surprises. The house has a chamfered design with 5 street fronting balconies and is organized into two small rooms, a dining room, living room, kitchen and bathroom. The designers took a more modern approach and prioritized the social space of the family.Dining room, living room and kitchen are integrated into a 45 square meters room, the walls painted with neutral shallow cream-colored color room, stylist chose a subtle green lime mortar floor, plus metal pillars, bright red curtains partition and bold color furniture to create a vibrant space atmosphere, the strong and the color balance.Notable designers like arik levy Reciente design a set of apartment, full of secret surprise house USES chamfer design has five opening on the balcony, is organized into two small rooms, a restaurant, sitting room, kitchen and bathroom, stylist USES the more modern methods priority is a family of social space, dining room, living room and kitchen are integrated into a 45 square meters room, the walls painted with a neutral color shallow cream-colored room, stylist chose a subtle green lime mortar floor, plus metal pillars, bright red curtains partition and bold color furniture to create a vibrant space atmosphere, the strong and the color balance.The kitchen, partially hidden behind a mirror panel, houses elements such as a fridge, oven and dining table, and stands out in the space through its striking reflective camouflage. The Burgundy floor and wall tiles and kitchen cabinets peek behind the mirror, while practical items such as the stove and sink are kept in normal sight.Hidden behind the mirror panel, part of the kitchen is equipped with fridge, oven and table elements, such as through its conspicuous reflection camouflage stand out in the space, wine red and wall brick and floor tile kitchen cabinets hiding behind the mirror peep, and practical items such as stoves and sink remained within the normal line of sight.The bedroom is the most warm and cozy space in the house, the leading actor in the use of colors, the blue and green custom wardrobe of carpet, bedding and bedside table and terra-cotta chestnut complement each other, through almost buttery walls and neutral indirect lighting, implements a jubilant calm feeling, help to promote to have a rest.the bedroom is the most warm and cozy space in the house, the leading actor in the use of colors, carpet of green, blue and custom wardrobe and terra-cotta bedding and bedside table chestnut complement each other, through almost buttery walls and neutral indirect lighting, implements a jubilant calm feeling, help to promote to have a rest.Housing with a 2.8 m high ceiling, by magnifying the advantage of space, the bathroom with the storage space at the entrance, hidden behind the cherry wood paneling is the door to the bathroom and two closets, bathroom adopt green design, connected with the shadow of the entrance, the use of space between different color relations, the color of the ceiling and the walls of the room is the same,But with a high-gloss finish that creates an interesting interaction with the natural light from the large Windows overlooking the courtyard, from a practical point of view, the toilet and shower are out of sight of the sink and can be used at the same time.Housing with a 2.8m high ceiling, by magnifying the advantage of space,the bathroom with the storage space at the entrance, hidden behind the cherry wood paneling is the door to the bathroom and two closets, bathroom adopt green design, connected with the shadow of the entrance, the use of space between different color relations, the color of the ceiling and the walls of the room are the same, but the glossy finish, with large Windows overlooking the courtyard of the natural light to produce interesting interaction, from the practical point of view, the toilet and shower is beyond the scope of the line of sight of the sink, can use at the same time.THE DESIGN COMPANYEstudioReciente is an architecture and DESIGN studio founded by Carlos Tomas in 2018.After graduating from UAH, he worked as an architect in Lausanne, Switzerland, for six years and decided to return to Madrid to start his career.By blurring the boundaries between horizontal design concepts, architecture, interior design or object design, each project tries to find its own solution, and its clarity makes it obvious.